GLAVOBOLJA NAVIJAČA MOŽE DA POČNE: "Srpski Elvis" deli pravdu na derbiju, POGLEDAJTE ŠTA BRINE "VEČITE"

Autor:

Sport

15.10.2020

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obelodanjeno je ime sudije koji će deliti pravdu na 163. Večitom derbiju.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Simović

Navijači Partizana i Zvezde već se hvataju za glave od kada su saznali ime čoveka koji će deliti pravdu na 163. večitom derbiju. 

Njegovo ime je Novak Simović, a njegova reputacija govori sama za sebe. 

 

Poznat po svojoj ljubavi prema kartonima, Simović je od početka Superlige Srbije na šest mečeva dosudio apsolutno neverovatnih 37 opomena!

Da stvari budu još gore, on je u tom periodu svirao i šest penala, a čak dva je svirao tokom susreta Zvezde i Spartaka, gde je za oba tima dosudio po penal.

RepublikaFoto: Starsport
Simović je u dosadašnjem toku Superlige dosudio 6 penala i 37 kartona

Uprkos svemu tome, arbitar koji je sportskoj javnosti poznat po nadimku "Elvis" (zbog frizure) na zavidnom nivou je sudio dva večita derbija koja su mu zapala do sada. 

Na prošlom, u polufinalu Kupa Srbije u kome je Partizan slavio rezultatom 1:0, Simović je pokazao svega četiri žuta kartona, tako da nada postoji da mu se meč neće oteti kontroli.

U tome će mu dodatno pomoći i bivši saradnici Milorada Mažića, linijske sudije Dalibor Đurđević i Milovan Ristić, čime bi autoritet sudijskog trija trebao da bude kompletiran. Četvrti sudija biće Miloš Milanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading