MAKRO OSTAJE U PRITVORU, U ZNAK PROTESTA PUSTIO BRADU! Suđenje odloženo jer nisu došle da svedoče njegove "prodavačice ljubavi"

Autor:

Hronika

15.10.2020

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji estradni makro Mihajlo Maksimović ostaje u pritvoru, tako se danas izjasnilo sudsko veće Višeg suda u Beogradu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mihailo Maksimović

Besan i neraspoložen zato što ostaje iza rešetaka Mihailo se samo kiselo nasmešio, dok su ga njegovi advokati hrabrili. 

Mihajlo se danas u Palati pravde pojavio kao i obično veoma doteran, ali sa bradom, što su prisutni prokomentarisali kao vid njegovog protesta budući da je priznao delo i ispričao do detalja kako je prodavao devojke sa njihovim dobrovoljnim pristankom. 

Momak u čijem katalogu su se nalazile elitne prostitutke koje su prema njegovom priznanju zaradjivale po 10.000 evra trazio je da se u sudskom procesu koji se protiv njega vodi duze od godinu dana, dalje brani sa slobode. 

- Sud je odbio tu mogućnost budući da i dalje postojii njegova mogućnosat uticanja na svedoke- ispričao je za Republiku izvor iz suda. 

 

 

Inače, današnji pretres odložen je zbog nedolaska dva svedoka, odnosno devojaka koje su radile za Mihajla. Prostitutkama će biti naloženo da se pojave na narednom ročištu koje je zakazano za 25. novembar. 

 

Da podsetimo,  Mihajlo Maksimović, najpoznatiji estradni makro, uhapšen u februaru prošle godine, a za njega su navodno radile brojne učesnice rijalitija, starlete i uspešne žene razlicitih zanimanja.

Maksimović je i ranije osuđivan zbog posredovanja u prostituciji.

Sredinom 2015. sklopio je nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice i sud ga je osudio uslovno na deset meseci zatvora, sa rokom provere od tri godine.

Takođe, tada je platio i kaznu od 120.000 dinara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading