IVANIĆ OTPAO, POZNAT STANKOVIĆEV SASTAV PRED VEČITI DERBI: Pogledajte kako će Zvezda napasti Partizan!

Autor:

Sport

15.10.2020

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Ivanić definitivno neće biti spreman za 163. Večiti derbi, čime je treneru Dejanu Stankoviću olakšao biranje sastava pred okršaj sa Partizanom.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana i Zvezde u nedelju igraju 163. Večiti derbi

Prvi Večiti derbi u sezoni bliži nam se munjevitom brzinom, a sa njim i nagađanja oko sastava u kojim bi "večiti" rivali mogli da nastupe. 

Imajući u vidu da je Mirko Ivanić zbog korone definitivno precrtan sa spiska Dejana Stankovića, Zvezdin tim mnogo je lakše pogoditi nego Partizanov.

 

Počevši od odbrane, odmoreni Milan Borjan trebao bi da se nađe između stativa posle pauze protiv Napretka. Ispred njega, uprkos pojačanoj konkurenciji, trebali bi da se nađu Marko Gobeljić, Milan Rodić, oporavljeni Nemanja Milunović i Miloš Degenek. Alternative bi eventualno mogle da bude Milan Gajić na desnom beku, odnosno Radovan Pankov na poziciji štopera.

Vezni red trebao bi da nastupi u sledećem sastavu: Sanogo, Kanga, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Aleksandar Katai, koji se vratio ranije sa reprezentativnih obaveza.

Finalno, Stanković mesto u samom špicu formacije 4-5-1 čuva za Dijega Falčinelija, koji je postigao pet golova na poslednja četiri meča.

RepublikaFoto: Starsport
Dijego Falčineli (levo) mogao bi da bude najveća pretnja po gol Partizana

Nisu u taboru crveno-belih zaboravili na loše izdanje na prošlom derbiju, pa će taktička zamisao na ovoj utakmici izgledati nešto drugačije. Prednost od osam bodova na tabeli morala bi da rastereti crveno-bele, ali je večiti derbi ipak drugačija zvez, tako da to možda i neće imati presudan uticaj na meč.

Dakle, u koliko ne bude nikakvih nepredviđenih okolnosti sastav Crvene zvezde u nedelju bi trebalo da izgleda  ovako: 

 Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić - Sanogo - Gavrić, Kanga, Nikolić, Katai - Falčineli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading