"HVALA BOGU, NEMA VIŠE SADIKA": Defanzivcu Zvezde LAKNULO pred Večiti derbi

Autor:

Sport

14.10.2020

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži nam se 163. Večiti derbi na kome će učestvovati Milan Gajić. Bek Crvene zvezde govorio je o svojim utiscima o dosadašnjoj sezoni pred prvi okršaj Partizana i Zvezde u sezoni.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Gajić (levo) oseća olakšanje zbog odlaska Sadika iz Partizana

Desni spoljni ekipe Dejana Stankovića prvenstveno je govorio o izostanku Mirka Ivanića i o strahu od koronavirusa.

- Najbitnije je da Mirko nema teže simptome i da se oseća dobro. Ostatak ekipe nije zaražen tako da nema dodatnih razloga za brigu. Želim mu brz oporavak i smatram da će nam na derbiju baš nedostajati - istakao je jedan od zlatnih "Orlića" sa Novog Zelanda.

- (Ivanić) se ove godine nametnuo kao jedan od vođa u ekipi, što pokazuju njegovi golovima i nastupi. Ipak, u derbi ulazimo sa razmišljanjem "koga nema, bez njega se može" - iskren je Gajić.

 

 

 

Iako je korona udarila blizu njega, Milan je se ne plaši.

- Osećamo se dobro, poštujemo propisane zdravstvene mere, jednostavno se navikavamo da živimo sa ovim virusom. Može svugde da vas zadesi, tako da živeti u strahu baš nema smisla - nastavio je Gajić.

Fudbaler koji je za crveno-bele ove sezone odigrao deset utakmica osvrnuo se i prema protivničkom taboru uoči derbija, gde je prokomentarisao odlazak ubojit Umara Sadika iz Partizana.

- Odlaskom Sadika Partizan je izgubio prvog špica. Činjenica je da nam je Sadik pravio probleme u prethodnim derbijima, tako da nisam previše tužan zbog njegovog odlaska. Ipak, stigli su Bajbek i Holander da ga odmene, videćemo kako će to izgledati - dodao je on.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde po 163. put sastaju se sa Partizanom 17. oktobra

Za kraj, defanzivac crveno-belih dao je svoje mišljenje i o Večitom derbiju bez publike.

- Veliki je hendikep za obe ekipe to što neće biti navijača. Navijači na našim prostorima bude posebnu strast u nama tako da će biti neobično, ali ćemo biti spremni za sve - zaključio je Milan Gajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading