VRAĆA SE: Ogromno POJAČANJE za Zvezdu u PRAVI ČAS!

Autor:

Sport

12.10.2020

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i dalje ne zna šta će sa jednim od najuspešnijih stranaca u istoriji koji su nosili crveno-beli dres!

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Realnost je da će Ričmond Boaći ostati u  Beogradu do decembra i potom napustiti crveno-bele bez obeštećenja, a A do tada bi trebalo da bude ispomoć Dijegu Falćineliju.

Reprezentativac Gane muku muči sa povredama u drugom mandatu kluba sa "Marakane".  On se ponovo povredio na gostovanju Čukaričkom, i ponovo mu je stradao mišić zadn je lože čime je samo produžena jednogodišnja agonija u kojoj se nalazi Ričmond Boaći.

 

Spas je pokušao da pronađe u Italiji. Rešio je da se leči na njemu dobro poznatoj lokaciji, Latini. Tamo ga je sačekao Masimo Piva, fiziotarapeut Latine u koga Boaći ima bezgraničeno poverenje.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

Mesec dana je Boaći proveo u Italiji, a prema pojedinim informacijama on se uskoro vraća u Beograd, i ponovo se priključi treninzima tima Dejana Stankovića. Teško da će biti u kombinaciji za "večiti" derbi i gostovanje Hofenhajmu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mrvica

13.10.2020 06:28

Ogromno pojačanje? Pa čovek je više od godinu dana van upotrebe. Da sam glavni urednik odmah bi otpustio novinara koji je stavio ovakav naslov.