PARADOKS! Italijani u Humsku dolaze po - fudbalere Zvezde?!

Autor:

Sport

14.10.2020

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšte je poznata činjenica da strani klubovi u Srbiju dolaze uglavnom kako bi skautovali, pa potom i odvodili, mlade i perspektivne srpske fudbalere u beli svet. Tome su posebno skloni klubovi iz Italije, ali je sada izronila jedna krajne zanimljiva informacija, a to je da čak tri italijanska kluba dolaze na Partizanov stadion kako bi, zamislite, pratili igrače Crvene zvezde!

RepublikaFoto: Starsport
Večiti derbi mogao bi da bude odskočna daska za mnoge talente u redovima beogradskih rivala

Za one koji nisu upućeni, u Beogradu će se u nedelju, 17. oktobra od 17 sati odigrati 163. Večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde.

Red je na crno-bele da budu domaćini, pa će se tako fudbalska javnost iz okoline, a i šire, okupiti na stadionu u Humskoj kako bi proslavili ovaj praznik fudbala.

 

 

 

Shodno tome, u Partizanovoj loži naćiće se skauti raznih evropskih klubova, a, kako MaxBet sport saznaje, svoja mesta već su rezervisali lovci na talente iz Fjorentine, Rome i Atalante, kao i iz nemačkog Hofenhajma.

Ništa tu nije novo, "Viole" u svojim redovima već imaju Vlahovića i Milenkovića, Rimom su prodefilovali mnogi od Mihe i Stankovića pa sve do Danila Pantića, ali iznenađuje činjenica da će ovi klubovi u Humskoj gledati-fudbalera Crvene zvezde!

RepublikaFoto: Starsport
Željko Gavrić biće glavna meta skauta na predstojećem Večitom derbiju

Naime, najtraženiji igrač u oba beogradska sastava je Željko Gavrić, brzonogi 19-godišnjak koji igra na poziciju levog krila i koji važi za jednog od najperspektivnijih momaka koji je poslednjih godina ponikao u akademiji crveno-belih.

Iako njegov trener Dejan Stanković insistira na tome da on neće napustiti klub ove sezone, postoje ponude, posebno u neizvesno doba u kome vlada koronavirus, koje se jednostavno ne odbijaju. Zvezdina cena u reonu je od 4 miliona evra, što pomenutim klubovima ne bi trebalo da predstavlja problem ukoliko se Gavrić pokaže na teškom gostovanju večitom rivalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading