(VIDEO, FOTO) SERGEJ, MORAŠ DA PRIMIŠ I DA DAŠ: Žigićeve instrukcije SMS-u urodile plodom

Autor:

Sport

09.10.2020

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je bivši golgeter iskoristio reči iz svog legendarnog intervjua, samo je umesto šale upotrebio reči lota i gol?

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Žigić i Sergej Milinković-Savić

Bivši srpski golgeter Nikola Žigić trenutno je član stručnog štaba naše reprezentacije, a uoči ulaska u igru Sergeja Milinkovića-Savića u Oslu, popularni Žigara je SMS-u dao neke, ispostavilo se, zlata vredne savete.

Srbija je sa 2:1 posle produžetaka izbacila Norvešku u polufinalu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo, a oba gola za "orlove" je postigao Milinković-Savić, koji je u igru ušao u 80. minutu.

Trenutak kada je Žigić savetovao Sergeja pre ulaska u igru je bio upečatljiv, a na društvenim mrežama su vrlo brzo osvanuli šaljivi komentari na račun toga šta je legendarni reprezentativac rekao zvezdi Lacija.

Najviše se spominju rečenice tipa "Mangupi su to, moraš da budeš spreman" i "Moraš da znaš da daš i da primiš (šalu)" ili u ovom slučaju gol.

Naravno, sve to je aluzija na legendarni intervju Nikole Žigića uoči Mundijala u Južnoj Africi, pre deset godina, kada je objašnjavao kako je tada perspektivni Zdravko Kuzmanović prihvaćen u redovima "orlova".

Na kraju, šta god da je Žigić rekao Sergeju, hvala mu na tome i ubuduće nek mu govori iste stvari.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading