LUKA SE NE ZALEĆE: Milivojević već skautirao Škote i otkrio kakva će biti FINALNA utakmica

Autor: Tanjug, Republika

Sport

09.10.2020

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Kristal Palasa dobro poznaje ostrvski stil fudbala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Milivojević i Sergej Milinković-Savić u zagrljaju slave gol u Oslu

Reprezentativac Srbije Luka Milivojević čestitao je saigračima na zasluženoj pobedi protiv Norveške u polufinalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Srbija je pobedila Norvešku sa 2:1 posle produžetaka, a dvostruki strelac bio je Sergej Milinković-Savić.

- Bilo je dosta napeto, ali kada realno sagledamo utakmicu bili smo dosta bolji od protivnika. Zaslužili smo da damo golove i pre mog ulaska u igru. Kada smo Segej i ja ušli na 0:0, dobili smo neke svoje zadatke, trudli smo se da maksimalno ispoštujemo. Najbitnija je pobeda koju smo zalužili. Čestitam svim momcima i svim ljudima koji su bili uz ekipu - rekao je Milivojević.

 

Izabranici Ljubiše Tumbakovića u finalu baraža za EURO igraće u Beogradu protiv Škotske 12. novembra.

- Nije ništa gotovo, čeka nas finale sa Škotskom. Spremamo se narednih mesec dana za tu utakmicu. Po mom mišljenju, Škotska je ekipa koja će u Beograd doći da se brani i proba da svoje šanse iskoristi iz kontra napada. Ostrvske ekipe igraju čvrst fudbal, dobro se brane... Nešto slično kao što je bilo sa Norveškom, ali mi smo odigrali fenomenalno. Stavili smo ih u problem sa tri igrača pozadi, četiri u sredini, dva igrača iza špica. Mislim da će biti slična utakmica i od strane Škotske, za koju mislim da je možda i zatvorenija od Norveške - zaključio je Milivojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading