VEST KOJA JE UZDRMALA REGION: Mamić u srpskom fudbalu? Oglasili se iz TSC-a!

Autor: rts.rs

Sport

06.10.2020

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da će Zdravko Mamić preuzeti srpski klub TSC iz Topole zapalila je region!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zdravko Mamić

Međutim, stigao je demanti iz samog kluba. Direktor TSC-a Sabolč Palađi je rekao da od tog posla nema ništa!

Ne samo da Zdravko Mamić neće stići u Bačku Topolu i Sentu već su ljudi koji trenutno rade u klubu šokirani pojavljivanjem ovakvih informacija.

- I mi smo se iznenadili kada smo pročitali jutros tu vest. Ne znam šta bih vam rekao jer to nije moguće- izjavio je Sabolč Palađi, direktor kluba za RTS.

Jedan od čelnika ekipe iz Bačke Topole je nastavio da objašnjava kako je u trenutnoj situaciji nemoguće da se dogodi saradnja ekipe koja je ove sezone igrala kvalifikacije za Ligu Evrope i kontroverznog hrvatskog sportskog radnika.

 

'- Nikada niko iz kluba nije stupio u kontakt sa Zdravkom Mamićem. Zbog toga nas je iznenadila vest. Nema od toga ništa- zaključio je on u izjavi.

TSC iz Bačke Topole je prethodne sezone, kao debitant u Superligi, izborio četvrto mesto na tabeli i izlazak na evropsku scenu, ali su rezultati u novom prvenstvu nešto slabiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading