USIJALA SE VEZA MANČESTER - BEOGRAD: Kuva se LUDI TRANSFER u Humskoj - ponuda od 8 miliona na stolu!

Autor: mozzart sport

Sport

05.10.2020

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da odjekne najveća bomba prelaznog roka, i to iz Humske! Nije tajna da se Mančester siti raspitivao za talentovanog Filipa Stevanovića, ali "građani" su preuzeli konkretne korake.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Prema saznanjima Mozzart Sporta, čelnici Sitija su u direktnoj komunikaciji sa rukovodstvom Partizana i spremni su da dostave zvaničnu ponudu u vrednosti od 8.000.000 evra.

Nezvanično, crno-beli su voljni da je prihvate pod uslovom da im klub sa Etihada ostavi talentovanog krilnog fudbalera na pozajmici do kraja sezone.

Postoji realna šansa da se transfer utanači tokom jeseni, kao što je bilo prilikom odlaska Strahinje Pavlovića u Monako. To bi podrazumevalo zavođenje mladog reprezentativca Srbije kao člana "građana" od januara 2021.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stevanović

Skauti Mančester Sitija prate potencijal Filipa Stevanovića skoro dve godine. Snimali su ga na svim važnijim mečevima u Superligi, kvalifikacijama i grupnoj fazi Lige Evrope i posle opsežnih analiza, procene da će u budućnosti praviti razliku na vrhunskom nivou, odlučili da krenu u akciju. Videćemo da li će Partizan i Siti uspeti da se dogovore u finišu prelaznog roka...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading