"GROBARIMA" TREPERI SRCE POSLE REČI JOJIĆA: Partizanov povratnik PRETI "večitom" rivalu!

Autor:

Sport

05.10.2020

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi-stari fudbaler Partizana Miloš Jojić kaže da će učiniti sve da kvalitetom i iskustvom vrati crno-bele tamo gde im je mesto.

RepublikaFoto: FK Partizan
Miloš Jojić

Jojić, ljubimac navijača Partizana jer je postigao čuveni gol iz slobodnog udaraca u 90. minutu protiv Zvezde za titulu 2013, ističe da je sada situacija drugačija, ali ciljevi isti.

- Želim da kvalitetom i iskustvom koje sam stekao u inostranstvu pomognem Partizanu da se bori za titulu, bude šampion i da uđe u Ligu šampiona. Mi smo bili generacija koja je harala po Srbiji, pobeđivali smo i u Evropi, nismo imali adekvatnog protivnika kod nas. Zvezda nije mogla da nam parira- rekao je Jojić na zvaničnoj promociji u Humskoj.

 

 

 


On je istakao da fizički nije spreman 100 odsto, ali u glavi jeste i da će učiniti sve da zaigra u derbiju.

- Osam bodova je prednost, ali to ništa ne mora da znači. Sećam se da smo mi 2013. godine imali 14 ili 15 bodova prednosti, pa došli u situaciju da derbi odlučuje.

Jojić je ponovo uzeo dres sa brojem 39 i priznao da bi voleo da partijama u Partizanu ponovo zasluži poziv u reprezentaciju Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading