BOMBASTIČNA NAJAVA: VAR na "večitom" derbiju?!

Autor:

Sport

05.10.2020

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

VAR tehnologija trebalo bi da stigne naredne sezone u srpski fudbal, a iznenada se pojavila informacija da bi premijeru mogla da ima već ovog oktobra.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa poslednjeg derbija

Razlog su tenzije između Partizana i Crvene zvezde, zbog suđenja u Superligi, pa je tako sudijski ekspert Zdravko Jokić za TV Arena Sport obelodanio da nije isključena mogućnost da se VAR tehnologija iznajmi za njihov naredni susret.

- Pošto je važna utakmica VAR tehnologija može da se iznajmi- nagovestio je Zdravko Jokić, ali se potom ogradio da "ne zna ništa o tome".

Videli smo ranije da nije naročiti problem montaža opreme, pošto je na mečevima Crvene zvezde u Ligi šampiona već korištena VAR tehnologija, dok bi ovoga puta u slučaju takve odluke - to trebalo uraditi i na stadionu Partizana koji je domaćin idućeg derbija.

 

Susret je zakazan za 17. oktobar, odmah posle reprezentativne pauze, a za sada je jedino izvesno da neće biti stranih arbitara, nego da će kao i do meč voditi suditi srpske sudije.

Za sada se osim Jokića niko nije oglasio na ovu temu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading