VAŽNE INFORMACIJE ZA SVE "DELIJE"!

Autor:

Sport

05.10.2020

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle plasmana u grupnu fazu Lige Evrope i velikog interesovanja zvezdaša u poslednjim danima pretprodaje, FK Crvena zvezda nastavlja sa prodajom sezonskih karata za sezonu 2020/21.

RepublikaFoto: Starsport
Foto: Ilustracija

Prodaja sezonskih karata trajaće najkasnije do subote 10. oktobra 2020. u 16 časova i odvijaće se po istim cenama koje su važile do sada.

Tokom perioda pretprodaje prodato je preko 3.000 karata i Crvena zvezda će znati da ceni vernost navijača koji su karte kupovali u momentu kada su utakmice igrane bez publike a "evropska jesen" još nije bila obezbeđena. Oni će imati apsolutni prioritet u slučaju igranja utakmica sa smanjenim kapacitetom.

Kao što je ranije najavljeno, u slučaju odigravanja utakmica grupne faze UEFA Lige Evrope uz prisustvo publike, vlasnici sezonskih karata će imati 30% popusta na punu cenu karata.

Sve rezervacije mesta vlasnika sezonskih karata iz prošle sezone važe i dalje i obnova tih karata je moguća, izuzev mesta u sektoru VIP Zapad. Usled smanjenja kapaciteta stadiona za utakmice UEFA Lige Evrope, ukoliko dođe do dozvole Kriznog štaba Vlade Srbije vezano za mogućnost prisustva publike na utakmicama, sezonske karte za ovaj sektor je moguće obnoviti samo u Servisu za članstvo a karte izdate nakon 4. oktobra 2020. ne obezbeđuju rezervaciju mesta za utakmice Lige Evrope u tom sektoru. Umesto toga, vlasnici ovih sezonskih karata bi imali mogućnost da paket karata za Ligu Evrope kupe za sektore zapad bok ili zapad centar, uz ostvarenje prava na popust od 30% za vlasnike sezonskih karata. Ovo pravilo se odnosi i na obnovu i na nove sezonske karte za ovaj sektor.

 

Klub zadržava pravo da i pre subote obustavi prodaju novih i obnovu sezonskih karata za pojedine sektore ili u potpunosti, bez prethodne najave.

Prodaja se nastavlja u prostorijama Servisa za članstvo, radnim danima od 10 do 19 časova i subotom od 11 do 16 časova.

Takođe, prodaja se nastavlja i preko interneta na sajtu https://crvenazvezda.iticket.rs

Plaćanje je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Viza, MasterKard, AmEks i Dina.

Sezonske karte mogu kupiti samo članovi Kluba sa plaćenom članarinom za sezonu 2020/21.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading