ZEMLJOTRES U SUPERLIGI: Mamić ŽELI da preuzme OVAJ srpski klub!

Autor:

Sport

05.10.2020

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska revolucija u šampionatu naše zemlje.

Bivši predsednik Dinama Zdravko Mamić

Kontroverzni hrvatski biznismen Zdravko Mamić želi da preuzme TSC, saznaje "Maxbetsport".

Njega je oduševila sjajna organizacija Bačkotopolaca koju u poslednjih godinu dana beleže sjajne rezultate, potpomognuti kapitalom iz Mađarske.

Mamić je još ranije otkrio da nema ništa protiv da radi u Srbiji.

– Nemam nikakav razlog zbog kojeg ja sutra ne bih radio u Crvenoj zvezdi ili u Partizanu jer su to za mene institucije. Kada ne bih imao bolju situaciju, da nisam u Dinamu, i da na tržištu u normalnim, uređenim okolnostima imam takvu ponudu, zar ne bi to bila privilegija za mene? To ne bi bila kazna. Ja se na to ponosim iako znam da ću zbog toga imati mnogo problema – rekao je Mamić u jednom intervjuu u avgustu, a tom prilikom je otkrio da je na sličnu temu razgovarao i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem:

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

– Sreo sam se sa Vučićem nakratko u Mostaru prošle godine na Sajmu privrede, bili su tu na skupu predsednici Dodik i Čović, pozdravili smo se, čestitao mi je na svim mojim uspesima sa Dinamom i pitao me je “Kada ćeš doći u moju Zvezdu”.

Sa Mamićem na čelu, TSC bi postao znatno ozbiljniji konkurent Zvezdi i Partizanu, klubovima koji potpuno dominiraju srpskim fudbalom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading