DA LI SU OVO PEDOFILSKE TVRDNJE ČELNIKA PARTIZANA? Vuletić: Sve preko 12 godina nije dete

Autor:

Sport

05.10.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf došao je u posed nove prepiske u kojoj čelnik crno-belih otvoreno ugrožava prava dece.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Afera "pedofil" ponovo kuca na vrata FK Partizan! Srpski telegraf je pre dve i po godine ekskluzivno objavio prepisku jednog od čelnika crno-belih i mladića, u kojoj se govorio o mnogim željama u homoseksualnim varijantama seksa.

Naš list došao je u posed novih poruka u kojima bez imalo stida i srama Vladimir Vuletić, potpredsednik kluba iz Humske, govori kako "sve preko 12 godina više nije dete"!

OTVORENO PRIZNANJE

Nova prepiska koju objavljujemo pokazuje kako profesor Vuletić mladiću govori da je "robofil", dok ovaj njega naziva "pedofilom". Zatim potpredsednik Partizana odgovora da je mladićeva terminologija potpuno pogrešna i da dete posle 12 godine više nije mlado.

- Deca su do 12. godine po zakonu, a sve preko ne potpada pod taj termin strogo. Uzgred, danas sa 16 godina možete da se venčate. U svakom slučaju, dragi robote, poželeću vam laku noć i ozdravljenje, premda znam da je uzalud - napisao je čelnik crno-belih, koji nije očekivao jednu ubitačnu repliku.

Partizanu preseo 75. rođendan!

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Metalac - Partizan

JSD Partizan proslavio je u nedelju 75. rođendan, ali u nimalo veseloj atmosferi. Zaslužni za takvu situaciju su fudbaleri i košarkaši, kao i rat za vlast u vaterpolo sekciji. Fudbaleri su odigrali 1:1 protiv Metalca na gostovanju i u slučaju pobede Zvezde biće na minus osam u odnosu na večitog rivala. S druge strane, košarkaši su u prvoj utakmici u novoj sezoni ABA lige poraženi u Beogradu od čačanskog Borca sa 87:78. Što se tiče VK Partizan, oni su odbili pozivnicu za učešće u evropskim takmičenjima ove sezone zbog nedostatka finansija, a trenutno imaju po jednu pobedu i poraz u domaćoj Superligi.

Tvrdnju koju je izneo Vladimir Vuletić demantuje advokat Svetozar Vujačić, koji je prokomentarisao izjavu za Srpski telegraf.

- To da su deca po zakonu do 12 godine jeste jedno laičko tumačenje, kog zapravo nema u pravnim udžbenicima. Zakon ne govori o uzrastu deteta na taj način, već klasifikuje da su od 14 do 16 godina mlađi maloletnici, od 16 do 18 godina stariji maloletnici i od 18 do 21 godine mlađa punoletna lica - rekao je advokat Vujačić za naš list.

Bivši napadač PSŽ menja Sadika!

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik na Večitom derbiju

Umar Sadik je na izlaznim vratima Partizana, a kao zamena za njega u Humsku bi mogao da stigne Žan-Kristof Baebek (27). Francuski internacionalac je bivši napadač PSŽ, a prethodnu sezonu bio je član holandskog Utrehta, dok će sa crno-belima overiti saradnju na tri godine.

NARUČENE PROVOKACIJE

Srpski telegraf je posle dobijenih prepiski pozvao gospodina Vladimira Vuletića, koji je istakao da su u pitanju naručene provokacije.

- Mogu samo da vam kažem da je materijal koji se deli star tri godine i da je ovo organizovani napad na mene. Ovo je naručena i namerna provokacija, u poslednjih nekoliko dana dobio sam poruke s preko 20 različitih profila. Ja sam, kao pravnik, u dopisivanju do kojeg ste vi došli drugoj strani samo objasnio kako stoje stvari oko dece i godina - istakao je Vladimir Vuletić za naš list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading