(VIDEO) DA LI JE PARTIZAN OŠTEĆEN ZA PENAL? Sudijski ekspert izneo svoje mišljenje

Autor:

Sport

04.10.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nisu uspeli da trijumfuju u Gornjem Milanovcu.

RepublikaFoto: Starsport
Sudija Milan Ilić

Fudbaleri Partizana "prosuli" su dva boda u desetom kolu Superlige u Gornjem Milanovcu, pošto im je ekipa Metalca sa igračem manje u završnici meča zatresla mrežu za 1:1. Ipak, to ne bi bio srpski fudbal, kada se posle svake utakmice ne bi govorilo o suđenju...

U sudijskoj nadoknadi utakmice u Gornjem Milanovcu je napadač Partizana Bojan Matić pao posle duela sa Aleksandrom Vasiljevićem, ali je sudija Milan Ilić samo odmahnuo rukom, tvrdeći da nema govora o penalu.

Ipak, sudijski ekspert i bivši arbitar Zdravko Jokić drugačije vidi tu situaciju i tvrdi da ima elemenata za najstrožu kaznu.

- Po mom mišljenju, ova situacija je pre penal nego što nije. Vasiljević laktom obara Matića i tu nastaje prekršaj za crno-bele. Sudija Milan Ilić stoji vrlo loše, daleko je, možda i čitavih 30 metara od mesta događaja, da je bio bliži imao bi bolji uvid - rekao je Jokić.

Spornu situaciju pogledajte na 3:23 od početka snimka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
baneescot

04.10.2020 05:16

možeš misliti Penaltizan oštećen odma u sud udruženog rada. pozdrav za experta gde je on video lakat čist žuti za foliranta