(VIDEO) KATASTROFA ZA PARTIZAN: Metalac sa igračem manje došao do boda protiv crno-belih

Autor:

Sport

03.10.2020

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiks "parnog valjka".

RepublikaFoto: Starsport
Detalj iz Gornjeg Milanovca

Veliko iznenađenje priredili su fudbaleri Metalca koji su na svom terenu uspeli da osvoje bod protiv Partizana u 10. kolu Superlige Srbije. Utakmica u Gornjem Milanovcu je završena rezultatom 1:1, a još fascinantnije je to što su domaći igrači do remija uspeli da dođu pogotkom u završnici meča, kada su imali igrača manje.

Golove na stadionu Metalca su postigli dva Filipa, Stevanović za Partizan i Antonijević za domaći tim.

Tokom prvog poluvremena nije viđen veliki broj šansi, zapravo jedinu pravu je propustio Sejduba Suma u samoj završnici kada je iz dobre situacije šutirao preko gola.

Vodeći gol za crno-bele postigao je talentovani Filip Stevanović u prvom minutu drugog poluvremena. Do njega je na levoj strani došla jedna lopta, a on je dobrim udarcem uspeo da dovede svoj tim u vođstvo, iako su defanzivci Metalca na gol liniji pokušali da zaustave loptu.

Činilo se da domaći tim neće imati šanse da se domogne bar boda 15 minuta kasnije kada je drugi žuti karton zaradio Miloš Vranjanin.

Ipak, igrao se 81. minut kada je Filip Antonijević na zaprepašćenje svih uspeo da poravna rezultat.

Četiri minuta kasnije je veliku šansu propustio Aleksandar Lutovac kada je na maestralan način mrežu spasao golman Puletić.

Još jednu veliku šansu u završnici utakmice propustio je Bojan Matić kada je sa osam metara, posle proigravanja Denisa Stojkovića, šutirao preko gola.

Do kraja meča je Partizan imao još dve prilike da dođe do pobede, ali je rezultat ostao nepromenjen. Najpre je Lutovac još jednom pokušao, ali su Puletić i Milićević na gol liniji zaustavili loptu, a potom su crno-beli tražili i penal kada je pao Matić, ali je sudija Milan Ilić samo odmahnuo rukom.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading