CRVENO-BELI IMAJU MOTIV VIŠE: Idemo po 10. pobedu protiv Napretka!

Autor:

Sport

03.10.2020

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Milošević, jedan od asistenata trenera fudbalera Crvene zvezde Dejana Stankovića, rekao je da crveno-beli protiv Napretka u 10.kolu Superlige žele deseti trijumf.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Milošević

Zvezda će sutra od 18 sati dočekati Napredak.

- Ako pogledamo činjenice koje su ovog trenutka aktuelne, to je da imamo devet pobeda u prvenstvu iz toliko mečeva, da imamo gol razliku 31:3 i da idemo po zacrtanom planu. U međuvremenu, iza nas je uspešno savladan Ararat, igramo Ligu Evrope i kao klub uspeli smo da četvrtu godinu u nizu, obezbedimo kontinuitet učešća u kontinentalnim takmičenjima i to nas raduje. Prvi u nizu narednih izazova je Napredak, a prvenstvo nam je u fokusu, jer je upravo ono neophodno da i naredne godine možemo da se takmičimo u Evropi- rekao je Milošević za klupski sajt.

- Nemamo vremena za tapkanje u mestu, a Napredak je protivnik koji zaslužuje respekt. Imaju renome, ali na njihovu žalost, rezultati im nisu u skladu sa kvalitetom tima. Nalaze se u tranzicionom periodu, pojačali su se dolaskom Milunovića, imaju dobrog trenera, ali mi želimo da ostanemo u pobedničkoj seriji. Hoćemo da i sutra potvrdimo našu dominantnost- rekao je on.


Kako je naveo svi igrači su zdravi, a posle treninga će se definisati određena kadrovska pitanja.

 


- Biće promena u sastavu, jer imamo dosta igrača, koji nisu igrali na prethodnom meču, a na osnovu svega zaslužuju minutažu- istakao je Milošević.

Pobedom nad Napretkom, Crvena zvezda bi ostvarila i deseti uzastopni trijumf u šampionatu.

- Ako pogledamo kroz istoriju, ne sećam se da je bilo takve serije na početku sezone. To samo može da bude podstrek i da nam podigne samopouzdanje. Želimo da igramo proaktivni fudbal, da diktiramo dešavanja na terenu i da poboljšavamo efikasnost, što broj postignutih golova jasno pokazuje. Igrači na terenu moraju da budu svesni kvaliteta i toga da dešavanja zavise od njih samih- zaključio je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading