SUPERLIGA: Rad u završnici stigao do tri boda, kiks TSC-a i het-trik Makarića

Autor:

Sport

04.10.2020

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljive utakmice u prvenstvu Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje fudbalera Rada

Tri utakmice Superlige Srbije odigrane su u nedelju od 16 časova, a na njima je viđeno devet golova. Pobede su kao domaćini ostvarili Rad i Proleter, a Radnik je bio nezaustavljiv na gostovanju Zlatiboru.

Fudbaleri Rada su na Banjici savladali Inđiju sa 2:1, a do pobede su došli golom Uroša Damnjanovića u 87. mnutu utakmice. Pre toga su u prvom poluvremenu precizni bili Pavle Radunović sa "građevinare" i Eliomar za goste.

Iznenađenje u Novom Sadu je priredila ekipa Proletera koja je minimalnim rezultatom savladala TSC, a jedini gol na meču postigao je Aleksa Pejić u 39. minutu.

 

 

 

Na kraju, pravo uživanje je bilo gledati Milana Makarića u Užicu. Fudbaler Radnika je postigao het-trik u pobedi svog tima od 4:1 nad ekipom Zlatibora.

On je u 15. minutu doveo Radnik u vođstvo, ali da na poluvremenu bude nerešeno pobrinuo se Vasilije Janjić u poslednjim trenucima prvog dela. Ipak, Makarić je već u trećem minutu nastavka ponovo doneo prednost Surduličanima, potom je Evgen Pavlov povisio na 3:1, a Makarić je još jednim golom, u 70. minutu, postavio konačan rezultat.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading