(VIDEO) SJAJAN DERBI U RIMU: Četiri gola, dva penala i crveni karton na meču Rome i Juventusa

Autor:

Sport

27.09.2020

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara dama" preživela ujed "vučice".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice u Rimu

Derbi drugog kola Serije A odigrali su Roma i Juventus na "Olimpiku", a posle odlične utakmice u prestonici Italije nije bilo pobednika. Meč je završen rezultatom 2:2, a viđena su dva penala, jedan crveni karton i po jedan dvostruki strelac za oba tima.

U prvih pola sata meča nije bilo većih uzbuđenja osim jednog pokušaja Henrika Mkitarijana koji je zaustavio Vojčeh Ščešnji.

Ipak, u 31. minutu je Adrijen Rabio igrao rukom u kaznenom prostoru, a sa bele tačke je prednost "vučici" doneo Žordan Veretu. Međutim, isti scenario se dogodio 13 minuta kasnije, samo u šesnaestercu Rome, a rukom je loptu pokupio Lorenco Pelegrini, dok je mrežu iz penala zatresao Kristijano Ronaldo.

Tada je delovalo da će poluvreme biti završeno rezuletatom 1:1, ali se sa tim nije složio Veretu koji je sjajan kontranapad Rome krunisao pogotkom u sudijskoj nadoknadi prvog dela.

 

U nastavku je u 56. i 64. minutu Edin Džeko promašio dve kolosalne šanse, a između njih je Rabio dobio drugi žuti karton zbog glupog prekršaja.

Međutim, Kristijanu Ronaldu nije smetalo to što "stara dama" ima igrača manje, pa je u 69. minutu posle nebeskog skoka, glavom prosledio loptu u mrežu nakon centaršuta Danila. Na kraju se ispostavilo da je tada postavljen i konačan rezultat.

Golove sa "Olimpika" možete pogledati OVDE.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading