VULIĆ DEBITOVAO PROTIV "ROSONERA": Rutinska pobeda Milana, Napoli se IŽIVLJAVAO nad Đenovom

Autor:

Sport

27.09.2020

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U razbijanju Đenovljana učestvovao i Nikola Maksimović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Milana slave gol

Fudbaleri Milana savladali su Krotone u gostima sa 2:0 u okviru drugog kola Serije A, dok je u istom terminu Napoli na svom terenu razmontirao Đenovu rezultatom 6:0.

Pobedu "rosonerima" doneli su Frenk Kesi i Brahim Dijaz koji je na "San Siro" stigao iz madridskog Reala. Kesi je u sudijskoj nadoknadi prvog dela sa bele tačke zatresao mrežu domaćina, dok je Dijaz bio precizan u petom minutu nastavka.

Inače, na ovom meču je za Krotone debitovao Miloš Vulić koji je u igru ušao u 77. minutu.

Golove sa te utakmice možete videti OVDE.

 

Sa druge strane, ekipa Napolija je ponizila Đenovu na svom stadionu. Hirving Lozano je posle deset minuta igre načeo goste, ali to je bilo sve u prvom poluvremenu. Ipak, prava rapsodija je usledila u drugom, kada je u igru ušao i Nikola Maksimović na njegovom početku.

Pjotr Zjelinski je udvostručio prednost Napolitanaca u prvom napadu drugog poluvremena, a Dris Mertens je u 57. minutu povisio na 3:0. Potom se u periodu od 65. do 72. minuta još tri puta tresla mreža Đenove. Najpre je Lozano još jednom matirao golmana Federika Marketija, a onda su se u strelce upisali još Elif Elmas i Mateo Politano.

Golove sa "San Paola" pogledajte OVDE.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading