MURINJO ĆE BITI MNOGO BESAN: Totenhem dominirao protiv Njukasla, VAR mu ukrao pobedu!

Autor:

Sport

27.09.2020

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema odigrali su nerešeno 1:1 sa Njukaslom u 3. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo je od besa napustio meč pre poslednjeg sudijskog zvižduka

Sparsi su bili daleko bolji rival tokom čitavog meča, poveli su golom Moure u prvom poluvremenu, ali su bez sva tri boda ostali duboko u nadoknadi vremena, nakon što je VAR preinačio odluku glavnog sudije. Njukasl je dobio penal, a Kalum Vilson je imao sreće, jer mu je Ljoris umalo odbranio udarac.

Totenhem uopšte nije zaslužio ovakav kraj, Pevci su stvorili barem deset sjajnih šansi u prvom i nekoliko u drugom poluvremenu. Njukasl sve dok penala nije imao pravu priliku na meču.

Ređale su se šanse Lo Selsa, Kejna, Sona, sve dok Moura konačno nije pogodio mrežu gostiju. Kejn mu je sjajno dodao, a Brazilcu nije bilo teško da savlada Darloua, koji je svakako igrač utakmice pošto je sakupio dvocifreni broj odbrana.

I posle gola nastavila se dominacija Totenhema i ponovo su promašivali Kejn i Son. U nastavku meča Murinjo je Korejca ostavio na klupi, kako bi ga odmorio za naredne mečeve.

Sparsi su spustili tempo igre, ali Njukasl je i dalje bio totalno bezopasan. Ponovo je Totenhem imao gomilu šansi, ali je Darlou sve branio.

I onda ključan trenutak u nadoknadi vremena, Šelvi je izveo slobodnjak, a Kerol glavom pogodio Dajera u ruku. Sudija je u prvom trenutku samo odmahnu rukom i pustio da se igra nastavi. Ipak, posle narednog prekida došlo se do višeminutne konsultacije sa VAR-om, na kraju je presuđen penal za goste. Vilson je preuzeo odgovornost, Ljoris je imao loptu na rukama, ali je udarac bio previše snažan, pa je Njukasl osvojio veliki bod.

Totenhem i Njukasl posle tri odigrana kola imaju po četiri boda.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading