NEMANJA ANTONOV ZA SRPSKI TELEGRAF ANALIZIRA BELGIJANCE: Partizan dobija na iskustvo, Voša nek napadne Standard

Autor:

Sport

22.09.2020

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonov: Šarlroa i Standard su dva različita tima, ali naši klubovi mogu da ih prođu.

RepublikaFoto: instagram.com/nelson_nele3
Nemanja Antonov

Fudbaleri Partizana i Vojvodine u četvrtak gostuju belgijskim klubovima Šarlroa i Standardu iz Liježa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Zlatni "orlić" sa Novog Zelanda, levi bek Muskrona Nemanja Antonov (25) u razgovoru za Srpski telegraf analizirao je rivale crno-belih i Voše.

Nekadašnji defanzivac "parnog valjka" istakao je da forma Šarlroa nije iznenađenje, ali da vicešampion naše zemlje ima jednu prednost.

- Šarlroa ima šest pobeda iz šest utakmica u belgijskoj ligi, ali ovako nešto se i očekivalo jer su oni nastavili predan rad od prošle sezone, kada su završili kao treći na tabeli. Nemaju izrazito najboljeg igrača, timska igra im je najjače oružje i od svih igrača na terenu preti opasnost - rekao je Antonov i dodao:

- Partizanove šanse su iskustvo i defanzivna linija Šarlroa. Odbrana im je iskusna, ali veoma spora i to je prilika za brze igrače crno-belih, a takođe i iskustvo u evropskim utakmicama. Šarlroa je doktorirala domaće prvenstvo, ali kroz istoriju nemaju uspehe na evro-sceni.

 

 

Za razliku od Partizana, Vojvodina ide na noge Standardu, a Nemanja smatra da ekipa Nenada Lalatovića od starta mora da krene ofanzivno i da je to jedini put do prolaska dalje.

- Ako ih Voša napadne od prvog minuta, siguran sam da imaju šanse za prolaz. Standard igra u promenljivoj formi, ali je za razliku od Šarlroa skup dobrih pojedinaca, posebno ofanziva po desnoj strani. Najveći hendikep jesu prazne tribine jer su njihovi navijači najbolji u Belgiji - zaključio je Antonov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading