PRVA REAKCIJA SA "MARAKANE": Opet smo gosti...

Autor:

Sport

18.09.2020

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, crveno-beli tvrde da je plasman u Ligu Evrope imperativ.

RepublikaFoto: twitter.com/FK Crvena zvezda
Mušema Lige Evrope na "Marakani"

Crvena zvezda će 1. oktobra gostovati boljem iz meča Ararat - Celje, u okviru plej-ofa za Ligu Evrope, određeno je žrebom u Nionu. Tim povodom, sportski direktor šampiona Srbije Mitar Mrkela je izneo svoje prve utiske nakon što su kuglice poslale crveno-bele u Jermeniju ili Sloveniju.

On je istakao da nema lakih protivnika u kontinentalnim utakmicama.

- Uvek sam govorio da kada dobijete šampiona neke države, to ne može da bude lako. Ko god da prođe u duelu Ararata i Celja je težak protivnik. Moglo je da bude i gore da smo izvukli Seltik ili Ludogorec, ali u svakom slučaju, naš cilj je da prođemo, da se kvalifikujemo u Ligu Evrope i učinićemo sve da se to desi - rekao je Mrkela.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Mitar Mrkela

Crvena zvezda je na startu kvalifikacija dočekala Evropu sa Gibraltara, a potom su usledila gostovanja Tirani i Omoniji, pa će sledeći meč biti treći uzastopni na strani na međunarodnoj sceni ove godine.

- To je loša stvar. Treći put smo gosti, nemamo mogućnost da igramo na našem stadionu gde smo najbolji. Ipak, ponavljam, cilj je da prođemo u Ligu Evrope. Gde god da se igra, pokušaćemo da ostvarimo to - podvukao je Mrkela. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading