NIŠTA OD SUAREZA I DŽEKA: Pirlo naciljao golgetera kog odlično poznaje

Autor:

Sport

10.09.2020

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus i dalje u poteri za centarforom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrea Pirlo

Prethodnih nedelja se pisalo da će novi trener Juventusa, Andrea Pirlo, u klub dovesti Edina Džeka ili Luisa Suareza koji bi mu obezbedili širinu u napadu. Ipak, kako vreme odmiče sve je izvesnije da od toga neće biti ništa, pa se Pirlo okrenuo novoj soluciji.

Naime, španski mediji su preneli da je "stara dama" zainteresovana za svog bivšeg igrača, Alvara Moratu, koji je u klubu bio još dok je Pirlo bio igrač, pa se njih dvojica odlično poznaju.

"Marka" navodi da su "bjankoneri" spremni da ponude Atletiku 50 miliona evra, što bi "jorgandžije" prihvatile, jer Dijego Simeone želi na "Vanda Metropolitano" da privuče Luisa Suareza.

Morata je od početka karijere igrao samo u jakim i velikim klubovima, a kako stvari stoje tako će i nastaviti. Njega je fudbalska javnost upoznala u dresu Real Madrida, a potom je prešao u Juventus iz kog se vratio u "kraljevski klub". Zatim je dve godine proveo u Čelsiju, pre nego što se prošlog leta još jednom vratio u Madrid, ali ovog puta u Atletiko.

Za reprezentaciju Španije je na 33 utakmice uspeo 17 puta da se upiše u strelce.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading