BIVŠI MESIJEV SAIGRAČ TVRDI: Dobar je Leo, ali Ronaldo je nešto posebno

Autor:

Sport

02.09.2020

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac više ceni Kristijana.

RepublikaFoto: Ap photo
Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi

Doskorašnji fudbaler Barselone, Artur Melo, predstavljen je u Juventusu, kao najnovije pojačanje. Tom prilikom, Brazilac je istakao da ne može da dočeka da zaigra sa Kristijanom Ronaldom.

Artur je u Barseloni proveo prethodne dve sezone, igrao je i za reprezentaciju Brazila 20 puta, što znači da je nosio isti dres sa igračima poput Lionela Mesija ili Nejmara, ali ipak tvrdi da je igranje sa Ronaldom nešto posebno.

Imao sam privilegiju da igram sa mnogim velikim igračima, ali igranje s Ronaldom je poput ostvarenja sna - rekao je Artur novinarima u Torinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@arthurhmelo's day in ⚫&⚪ #FinoAllaFine #ForzaJuve

A post shared by Juventus (@juventus) on Sep 2, 2020 at 8:40am PDT

Osim toga, novi vezista "stare dame" je istakao da jedva čeka nove izazove.

- Ovo je jako poseban dan za mene. Želim da se svima zahvalim na najboljoj mogućoj dobrodošlici. Biti ovde je unikatna privilegija, Juve je klub sa čudesnom istorijom. Projekat Juventusa je ekstremno ambiciozan i ja sam želeo da budem deo toga. Osvojiti Ligu šampiona bilo bi sjajno i radićemo svom snagom da to ostvarimo. Jedan od razloga zašto sam prešao u Juve je mogućnost igranja s velikim igračima koji su jako ambiciozni - poručio je Melo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading