"Lionel Mesi nema mu*a da ostane u Španiji, a kamoli..."

Autor:

Sport

02.09.2020

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački fudbaler i fudbaler madridskog Reala Toni Kros smatra da Lionel Mesi nema hrabrosti da pređe iz Barselone u "kraljevski klub, i da će veoma teško ostati u Španiji ukoliko baš napusti "Kamp nou".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Mesija i Krosa

Lionel Mesi želi da ode iz Barselone, a uveliko se spekuliše gde bi mogao da nastavi karijeru. Ukoliko zaista napusti Barsu kao slobodan igrač možda je prvi pik Mančester siti, a neki maštoviti ljudi su postavili pitanje da li bi mogao u Real.

- Ne mislim da će doći u Real. To bih kategorično isključio. Trebaju mu "cojones" da bi ostao u Španiji. Teško ko u fudbalu bi mogao da zamislim Barselonu bez Mesija- rekao je Kros u jednom podkastu.

Fudbaler Reala je rekao da bi najverovatnije Mesi prešao u Mančester Siti kod Pepa Gvardiole.

- Ako jedan takav igrač ne bi igrao u rivalskom timu onda mi ne bismo tu videli ništa loše u tome. Mesijev odlazak iz Barselone znači da Barseloni nedostaje najjače oružje- rekao je Toni Kros.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading