(VIDEO) PODRHTAVA KATALONIJA: Mesi stigao na pregovore u Barsu!

Autor:

Sport

02.09.2020

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Lionela Mesija Horhe je stigao u Barselonu gde bi trebalo da razgovara sa čelnicima španskog velikana o ostanku svog sina. Leo je prethodnih dana odbio da nastavi saradnju sa Kataloncima i odbija da trenira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Mesijevog oca su na aerodromu dočekali novinari i uz obezbeđenje je tek uspeo da uđe u automobil. Horhe Mesi treba da se sastane sa predsednikom Đozepom Mariom Bartomeuom tokom dana kako bi razgovarali o potencijalnom obrtu i ostanku najboljeg fudbalera sveta u 2019. godini.

Horhe nije imao konkretan odgovor na pitanje novinara o ostanku Mesija. Samo je poručio da ništa ne zna i ušao je u automobil.

Podsetimo Mesi je navodno tražio jednostrani raskid ugovora koji traje do kraja naredne sezone, ali Barselona to ne dozvoljava. Oglasila se i La Liga koja kaže da fudbaler i dalje ima ugovor sa klubom i da postoji klauzula od 700 miliona evra. To bi značilo da bi Mesi mogao da ode iz Barse samo ako neko drugi ponudi tu basnoslovnu cifru.

Mesi se inače nije pojavio na PCR testiranju u klubu, a nije hteo ni da trenira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading