"MEACA" PROKLJUČALA: Kolarov progovorio o IDOLU Mihi i Crvenoj zvezdi!

Autor:

Sport

10.09.2020

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as otvorio dušu.

RepublikaFoto: Starsport
Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov prešao je iz Rome u Inter, a iskusni defanzivac je poručio da će možda završiti karijeru među "neroazurima" poput svog idola Siniše Mihajlovića.

- Tačno je da sam nekoliko puta ranije bio blizu prelaska u Inter i najzad sam stigao. Bio je ovo lagan izbor za mene, nisam razmišljao dva puta kada su me pozvali, sa radošću sam prihvatio - otkrio je Kolarov.

On očekuje da će se veoma brzo prilagoditi igri Intera.

- Znam većinu igrača, igrali smo jedni protiv drugih nekoliko puta i imam lepe utiske o njima. To što je Antonio Konte trener je svakako dodatno uticalo na moj izbor, jer je odmah po dolaskau u Englesku osvojio trofej, a prošle sezone je kompletno promenio Inter. Nadam se da možemo to zajedno da uradimo i da osvojimo trofej.

Štoperska mozicija mu nije strana, naročito u formaciji sa tri centralna beka.

- Volim kada igram levog štopera u formaciji sa trojicom. Oprobao sam se na toj poziciji i u Romi i u Mančester sitiju kod Gvardiole - prisetio se Srbin.

Srpski defanzivac je srećan i zbog toga što karijeru nastavlja u klubu za koji je igrao jedan od njegovih dečačkih idola.

- Kada sam bio mali, idol mi je bio Siniša Mihajlović, jer je igrao u Crvenoj zvezdi. Moja sudbina u velikoj meri prati njegovu i možda ću kao Siniša, ko zna, završiti karijeru u Interu - zaključio je Aleksandar Kolarov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading