BOMBA KAKVA SE NE PAMTI: Rikardo Kvarežma potpisao!

Autor:

Sport

07.09.2020

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stavio paraf na trogodišnji ugovor.

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Kvarežma

Najveća transfer bomba u istoriji Vitorije Gimaraeš odjeknula je ovog ponedeljka u večernjim satima. Novi fudbaler kluba sa stadiona "Alfonso Enrikes" je Rikardo Kvarežma (36)!

Jedan od najatraktivnijih Portugalskih fudbalera u 21. veku je u 37. godini života odlučio da se ponovo, po treći put, vrati u domaći fudbal, ali ovog puta nije izabrao Porto kao u prethodna dva navrata.

Vitorija je na zvaničnom sajtu objavila da je Kvarežma potpisao trogodišnji ugovor sa klubom, a na Tviteru se može videti da je dobio dres sa brojem 10.

Kvarežma je karijeru započeo u Sportingu, a potom je redom nastupao za Barselonu, Porto, Inter, Čelsi, Bešiktaš, Al-Ahli, ponovo Porto, još jednom Bešiktaš i Kasimpašu, pre nego što je sada dogovorio uslove sa Vitorijom.

Za reprezentaciju Portugalije je na 80 utakmica postigao deset golova, a bio je član državnog tima koji je 2016. godine osvojio Evropsko prvenstvo.

Igrajući za razne velike klubove je u sedam navrata osvojio državna prvenstva, šampion Evrope je bio sa Interom, a sa Portom je došao do pehara Interkontinentalnog kupa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading