FLEŠBEK: Donaruma ŠOKIRAO Milan radikalnim zahtevom!

Autor:

Sport

06.09.2020

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italija bruji o talentovanom golmanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đanluiđi Donaruma na golu "rosonera"

Golman Milana Đanluiđi Donaruma ulazi u pregovore sa "rosonerima" oko potpisivanja novog ugovora. Italijanski mediji prenose da oni nisu dobro počeli, jer je menadžer Italijana Mino Rajola zatražio godišnju platu od čak deset milione evra neto za svog klijenta.

Slična saga je viđena i 2017. godine, kada je Donaruma potpisao vernost velikanu sa "San Sira" do leta 2021. godine. Milan je bio u jako nepovoljnoj situaciji, ali je na kraju ključnu ulogu odigrao tadašnji trener Vićenco Montela, koji je u dogovoru sa porodicom vunderkinda obezbedio prdoužetak saradnje za šest miliona evropskih novčanica godišnje.

Sadašnji problem za višestrukog šampiona Evrope čini se još veći. Donarumina neto plata znači čak 20 miliona evra godišnjeg izdvajanja bruto, što bi bilo ogromno ne samo za Milan, već i za italijanske standarde. Naime, na "čizmi" nijedan igrač osim Kristijana Ronalda ne zarađuje ni izbliza toliko. 

Kako će se sve završiti videćemo uskoro, a moguće je da "rosoneri" ostanu bez golmana već do kraja letnje pijace, i to uz niže obeštećenje...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading