ŠTA RADI ČELSI OVOG LETA? Sprema se brutalna trampa - "plavci" bacili pred Milan ponudu koja se mora razmotriti!

Autor:

Sport

29.08.2020

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika trampa na pomolu! Čelsi ima "nepristojnu" ponudu za Milan!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frenk Lampard

"Plavci" žele da ponude "rosonerima" trampu Kepa Arizabalaga za Đanluiđija Donarumu.

Donaruma još nije ni počeo razgovore sa Milanom oko novog ugovora, a kako je otkrio njegov agent Mino Rajola, konkretnih pregovora oko nastavka saradnje još nije ni bilo. Izgleda da su se u Milanu koncentrisali na to da obezbede novi ugovor sa Zlatanom Ibrahimovićem, za koji se čeka da bude ozvaničen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Milanu je naredni prioritet da Donaruma ne napusti "San Siro" kao slobodan agent za godinu dana. Međutim, renomirani mediji sa Ostrva javljaju da su se iz Čelsija već raspitivali za 21-godišnjeg golmana, a u zamenu za njega nude Kepu i novčanu nadoknadu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Španac u oktobru puni 26 godina, a u redove "plavaca" je stigao za 80 miliona iz Atletik Bilbaoa u leto 2018. godine, ali je izgubio mesto među starterima zbog brojnih grešaka. Njegova cena na tržištu je takođe pala, što znači da Donaruma trenutno vredi mnogo više. Prema Transfermarketu Donaruma vredi 60 miliona, dok Arizabalaga vredi 28.

Čelsi definitivno puca na visoko ovog leta!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading