POSLEDNJA PONUDA: Lautaro Martinez nadomak sna - evo gde je zapelo!

Autor:

Sport

07.09.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je organizovala poslednju ofanzivu na Lautara Martineza!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lautaro Martinez

Posle nekoliko meseci neuspešnih pregovora, Barsinog povlačenja s razgovora i ponovnog reaktiviranja na manje od mesec dana pre kraja prelaznog roka, sada je došao red na Lautara da pokuša da izboksuje transfer o kojem je sanjao. Tačnije, da dobije mogućnost da igra kraj Lionela Mesija i na klupskom nivou.

Katalonski Sport pod vinjetom "ekskluzivno" navodi da će Lautarovi agenti doputovati ovih dana u Milano kako bi se sastali prvo sa igračem, onda i sa Interovom upravom i ispitali uslove za postizanje dogovora. Lautaro sa Barselonom odavno ima ekonomski sporazum i platu koja će ići na preko 7.000.000 evra neto godišnje, ali će problem biti da se slomi Inter.

Naime, Barselona u ovom trenutku nema mogućnost da ide na preko 65.000.000 evra na ime obeštećenja i spremna je da ponudi upravo tu sumu novca, plus ugovor jednog igrača i daje obećanje da će maksimalno olakšati dolazak Artura Vidala na stadion Đuzepe Meaca, dok Inter traži bar 85.000.000 evra uz još jednog fudbalera u celom poslu, što bi bilo najpribližnije onoj otkupnoj klauzuli od 111.000.000 evra.  

Barselona neće čekati poslednji trenutak da dovede napadača i posao će pokušati da završi u najkraćem roku, odnosno u klubu su već postavili rok do kada bi transfer morao da bude završen, ako dogovora uopšte bude.

Verovatno kada Katalonci završe transfer Luisa Suareza, Martinez će biti na vratima!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading