PREŠAO U ČELSI: Prvi fudbaler napustio Barselonu posle BRUKE u Ligi šampiona

Autor:

Sport

20.08.2020

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom iz Londona.

RepublikaFoto: pixabay.com
"Stamford Bridž"

Nevolje za Barselonu ne prestaju. Nakon što su poniženi u četvrtfinalu Lige šampiona, Katalonci bi mogli da se suoče sa odlaskom Lionela Mesija, koji je najavio da želi da promeni sredinu, ali pre njega "blaugranu" je napustio drugi fudbaler. U pitanju je mladi štoper Ksavijer Mbujamba (18), koji je pojačao ekipu Čelsija.

Perspektivnom defanzivcu, koga inače porede sa Van Dajkom, je ugovor sa Barselonom istekao, a on nije hteo da potpiše novi, već je pojačao "plavce" sa kojima je dogovorio trogodišnju saradnju.

Podsetimo, nakon što su prošlog petka urnisani od strane Bajerna (8:2), Katalonci su se već rastali sa trenerom Kikeom Setijenom i sportskim direktorom Erikom Abidalom, a na njihova mesta su stigli Ronald Kuman i Ramon Planes.

Što se igrača tiče, Mbujamba je prvi napustio "Kamp Nou", ali se očekuje totalna rekonstrukcija do kraja prelaznog roka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading