Kuman seo na užarenu stolicu, pa odgovorio na pitanje "od milion dolara"!

Autor:

Sport

19.08.2020

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od prvih zadataka Ronalda Kumana je formiranje tima za narednu sezonu. I dilema da li Lionel Mesi ostaje ili ide u potrazi za novim izazovom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Pošto je velikan sa Nou Kampa platio Fudbalskom savezu Holandije obeštećenje od 5.000.000 evra za 57-godišnjeg stratega, a on dogovorio uslove saradnje sa predsednikom Đozepom Marijom Bartomeuom preostalo mu je "samo" da zasuče rukave i radi. 

A, onda, pitanje od milion dolara...

- Mesi ima ugovor, nadam se da će ostati ovde dugo godina. Za mene je Leo najbolji igrač sveta, logično je da želim da imam najboljeg na planeti u mom, ne u konkurentskom timu- mirno je rekao Kuman, pozivajući se na činjenicu da je Argentinac vezan papirima do juna 2021.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronald Kuman

No, sve može da se promeni. Naročito posle poniženja od Bajerna i očiglednih nesuglasica "desetke" za prvim čovekom kluba.

- Ne znam da li sam ja taj koji mora da ubeđuje Mesija. Kao treneru, drago mi što ćemo sarađivati, jer je reč o igraču sposobnom da rešava utakmica. Za mene je Leo fudbaler Barselone. Razgovaraću s njim kako bih saznao njegove ideje, da li želi da nastavimo zajedno.

 

Čekaju ga dijalozi i za ostalim prvotimcima. Pre svega onima koje klub tera ili koji sami žele da odu. Primera radi, Luisa Suareza je zvao Ajaks, Đerara Pikea kontaktirao Fulam.

- Naravno da ću kao trener doneti odluke. Ne samo kad je u pitanju Mesi, već i mnogi drugi igrači. Mesi je, doduše, drugačiji, kao kapiten ovog tima. Želim saradnju samo sa onima koji se u Barseloni osećaju srećnim, ljudima sprmenim da klubu daju sve od sebe. Ako neki to ne žele, trebalo bi da nam kažu. Zbog poštovanja prema igračima neću govoriti poimence- rekao je Kuman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading