HLADAN TUŠ: Suarez progovorio o odlasku iz Barse!

Autor:

Sport

19.08.2020

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolaskom Ronalda Kumana na mesto trenera Barselone najavljena je velika čistka. Među brojnim igračima koji su se pominjali da bi mogli da odu je i Luis Suarez. Međutim, Urugvajac ima drugačije planove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Suarez

- Nemam nameru da idem ovog leta. Mislim da nemam šta da dokazujem da li sam zaslužio da budem u prvom timu - rekao je Suares.

Suares je u Barselonu došao 2014. iz Liverpula i za to vreme odigrao 283 utakmice i postigao 197 golova. Učestvovao je u osvajanju četiri titule La lige, isto toliko trofeja u Kupu kralja i Lige šampiona 2015.

 


Ove sezone, uprkos teškoj povredi, postigao je 21 gol i bio drugi strelac ekipe. Ali njegov odlazak se pominje zbog godina i sve veće sklonosti ka povredama, a posebno će se aktuelizovati ukoliko klub uspe da dovede Lautara Martinesa. Pominjalo se da bi mogao da se vrati u Ajaks, ali prema ovim rečima, nema nameru za tako nešto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading