KOKEZA SIJA OD SREĆE: Pobeda u Dablinu je važna za fudbal i celu zemlju!

Autor:

Sport

05.09.2017

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza rekao je da je reprezentacija naše zemlje pobedom protiv Irske u kvalifikacijama napravila veliki korak ka Svetskom prvenstvu u Rusiji. Srbija je u Dablinu savladala Republiku Irsku 1:0.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kokeza: Ići ćemo na pobedu i u Beču

Srbija je prva na tabeli grupe D kvalifikacija za SP, a našoj selekciji su za direktan plasman na SP neophodna tri boda u preostala dva meča protiv Austrije i Gruzije.

 - Ovo je mnogo važno za naš fudbal i našu zemlju. Ništa nije gotovo, ima još da se igra, ali bliži smo nego što smo bili pre današnjeg dana. Ovo je za mene, FSS i celu državu nešto o čemu sanjamo 10 godina. Ovo je potrebno našem fudbalu, našoj Srbiji, pogotovo posle uspeha naša dva najveća kluba u Ligi Evropa. Ako uspemo da kvalifikacije privedemo kraju i odemo u Rusiju to bi bilo jako važno za svakog građanina u Srbiji - rekao je Kokeza.


Austrija će 6. oktobra u Beču dočekati Srbiju, a naša selekcija će tri dana kasnije igrati sa Gruzijom u Beogradu.

- U Beču ćemo ići na pobedu. Srbija nije reprezentacija koja treba da se brani, koja kalkuliše, treba da idemo na pobedu. Imam apsolutno poverenje u selektora i igrače. Kada jedan deo nacije nije verovao u njih, ljudi iz FSS i tim oko mene su verovali. Ambijent i atmosfera u reprezentaciji je nešto što se nadogradilo ovim rezultatima. Mislim da smo korak bliže Rusiji - rekao je Kokeza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading