MUSLIN: Igrači su heroji! Blizu smo Rusije!

Autor:

Sport

05.09.2017

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je da bi plasman na SP bila velika stvar, ali je pozvao na oprez pošto teoretski to još nije ostvareno.

RepublikaFoto: Fss.rs
Muslin sija od sreće

Srbija je u utorak uveče pobedila u Dablinu selekciju Republike Irske 1:0. Našoj selekciji su za plasman na SP potrebna tri boda iz naredna dva meča.

 - Nije sve gotovo, ostale su nam dve utakmice, ali sa jednom pobedom sigurno idemo dalje, tako da sam siguran da će moji momci biti ozbiljni i da će napraviti poslednji korak, koji je i najteži. Blizu smo cilju i ovo mnogo znači za našu zemlju jer nismo bili na tri poslednja velika takmičenja. Plasman bi bio veliki uspeh i nadam se da će doprineti napretku fudbala u našoj zemlji - rekao je Muslin.

Selektor Srbije je istakao da mu je utakmica sa Irskom najteža u karijeri.

 - Jedna od najtežih utakmica na klupi u mojoj karijeri. Možda je bilo i težih, ali sam verovatno zaboravio. Bila je jedna od najznačajnijih jer smo znali da mnogo odlučuje o plasmanu Srbije na Svetsko prvenstvo - rekao je Muslin i dodao:

 - Nisu nas ozbiljnije ugrozili, imali su jednu šansu i po šansama smo zaslužili da pobedimo. Srećan sam što smo igrali na ovakvom stadionu i predivnom ambijentu. Irska će se boriti sa Velsom, imaće svoje šanse i želim im sreću. Srećno smo dali gol i mislim da smo u drugom delu igrali bolje, ne računajući poslednjih 15 minuta kada smo imali izbačenog i povređenog igrača.

Srbija će 6. oktobra gostovati Austriji, a tri dana kasnije dočekaće u Beogradu selekciju Gruzije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading