SREĆNICA GODINE: Auto udario u njenu sobu dok je bila u njoj, evo na KAKAV NEVEROVATAN NAČIN je spasila sebi život

Autor:

Razonoda

16.12.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lo je izjavila da se nesreća u Harvič Roudu dogodila samo nekoliko trenutaka nakon što se udaljila od zida u koji je automobil udario

SREĆNICA GODINE: Auto udario u njenu sobu dok je bila u njoj, evo na KAKAV NEVEROVATAN NAČIN je spasila sebi život

Foto: pixabay.com

Postoje ljudi koji na ovaj ili onaj način uspeju da prevare smrt, tako da ni u najboljim romanima to ne možete da pročitate.

Živi primer je Engleskinja Džes Lo iz Eseksa koja je sedela u svojoj kući i gledala televiziju kad je automobil udario baš u njenu sobu.

Ona je trebalo da u najboljem slučaju bude teško povređena da je ostala na istom mestu u sobi u trenutku udara, ali je koji momenat ranije ustala da na ekranu promeni kanal!

Lo je izjavila da se nesreća u Harvič Roudu dogodila samo nekoliko trenutaka nakon što se udaljila od zida u koji je automobil udario.

Kaže da je ustala da promeni kanal i sela na drugi kraj sofe kako bi gledala popularni program "Ja sam zvezda... Vodite me odavde".

Kako je daljinski upravljač bio pokvaren, morala je da ustane i promeni kanal na televizoru. Što ju je spasilo.

"Između 10 i 12 cigli sa baštenskog zida uletelo je pravo kroz prozor. Imam sreće što sam relativno nepovređena", dodala je Lo.

Engleskinja, koja je zadobila posekotine oko očiju i modrice po glavi i nogama prilikom incidenta, i dalje živi u istoj kući s partnerom, prenosi BBC.

Policija Eseksa potvrdila je da je dvadesetpetogodišnji vozač malog sivog automobila uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, ali da je potom pušten uz kauciju dok se istraga nastavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading