KONOBAR JOJ POSLE VEČERE DONEO RAČUN OD 58.000 EVRA! Ženi se slošilo, a onda je shvatila kakvu je FATALNU GREŠKU NAPRAVILA

Autor:

Razonoda

11.12.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve joj je preselo u životu

KONOBAR JOJ POSLE VEČERE DONEO RAČUN OD 58.000 EVRA! Ženi se slošilo, a onda je shvatila kakvu je FATALNU GREŠKU NAPRAVILA

Foto: pixabay.com

Izvesna gospođa Vang iz kineskog grada Kunminga izašla je u restoran s prijateljem na večeru kada je doživela šok života.

Žena je naručila lokalni specijalitet nakon čega je, po donošenju porcije rešila da je slika i okači na WeChatu, kineskoj verziji Instagrama.

Dok je uživala u hrani prišao joj je konobar, pokazao račun i zatražio da potvrdi narudžbinu vrednu 430.000 juana (oko 58.000 evra)!

 

 

Žena umalo nije pala u nesvest kada je shvatila da je preko QR koda na njenom stolu naručeno 1.850 porcija pačetine, 2.580 porcija lignji i 9.990 porcija škampi.

Ispostavilo se da je slučajno uslikala QR kod, kada je pravila selfi, pa su pojedinci na mreži odlučili da se našale na njen račun. Skenirali su oznaku, a narudžbine su stizala u nizu, prenosi Telegraf.

Gospođa Vang je odmah obrisala objavu, ali je restoran i dalje bio preplavljen porudžbinama, prenosi Daily Mail.

Žena je razumljivo bila uznemirena, ali račun nije naplaćen. Uz to, preseljena je za drugi sto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading