KONOBAR JE DONEO RAČUN OD 350 EVRA: Samouvereni dečko je smatrao da ona treba da plati, a razlog je FRAPANTAN

Autor: N.J.

Lifestyle

02.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo je ignorisao situaciju.

KONOBAR JE DONEO RAČUN OD 350 EVRA: Samouvereni dečko je smatrao da ona treba da plati, a razlog je FRAPANTAN

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/anniekknight/

Infulenserka na društvenim mrežama Eni Najt poznata je po ogromnom broju pratilaca na društvenim mrežama gde obaveštava pratioce o ljubavnom životu. Nedavno je ispričala kako je spavala sa 300 muškaraca za godinu dana.

U jednom podkastu ispričala je da je postavila novi izazov te da je imala 52 izlaska u 52 dana. Ipak, najgore se provela sa jednim muškarcem iz Australije kog je upoznala preko aplikacije.

Eni je objasnila da je sastanak bio "sjajan" i dala mu ocenu sedam od 10. Međutim, bila je šokirana kada je otišla do toaleta, vratila se i njen pratilac je "ignorisao" plaćanje računa - što je koštalo 350 evra. Kad je konobar došao da naplati, on je rekao da će ona preuzeti račun.

Foto: instagram/anapopadic

Eni je spavala sa 300 muškaraca za godinu dana

Zvezda Onli fansa nije bila neraspoložena zbog toga, ali je ovo šokiralo. Očekivala je da će bar podeliti trošak. Platila je račun, a onda se obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama. Inače, ona zarađuje 52.000 funti mesečno, rekla je:

- Otišla sam na dejt neko veče i on me naterao da platim. Izašli smo u stvarno odličan restoran. Popili smo puno koktela, bocu vina, bilo je jako zabavno. Račun je tu baš dugo stajao. Još uvek kao pričamo nešto i postaje malo neprijatno. Ne očekujem da muškarac plati, ali uvek očekujem da barem ponudi i u redu je da platimo po pola. Pretpostavljam da je video sve priče o tome koliko novca zarađujem i samo je mislio da ću platiti račun. Nije me briga hoću li platiti račun, ali kao šta? - priča ona, a prenosi "Miror".

Eni je objasnila da je samu sebe izazvala da izađe na 52 dejta.

- Prošle godine sam otišla samo na tri dejta i stvarno je bilo zabavno - kaže i objašnjava da su je nazivali pogrdnim imenima zbog ove odluke jer insistira na tome da nađe partnera.

Ovo novo iskustvo podelilo je ljude na TikTok - u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading