SPAVALA JE SA 300 MUŠKARACA I ŽENA ZA GODINU DANA: Jednog pravila u krevetu STROGO se drži - REKORDERKA!

Autor:

Lifestyle

21.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom je istakla da je više kritikuju muškarci nego žene.

SPAVALA JE SA 300 MUŠKARACA I ŽENA ZA GODINU DANA: Jednog pravila u krevetu STROGO se drži - REKORDERKA!

Foto: Instagram/Aninight

Otpuštena s posla, otac je saznao za njen nalog na Onli fans - u, zato je logično da mnogi misle da bi se nakon toga osoba koja je ovo doživela osećala potišteno. Ipak, to ne važi za Ejmi. Žena koju su prozvali "se*sualno najatraktivnijom ženom u Australiji" sve je podnela.

Dospela je na naslovnice nakon što je otkrila da je otpuštena iz marketinške firme posle samo pet dana na poslu, budući da šefovi nisu bili impresionirani njenim angažmanom na Onli fans - u. Prethodno je izazvala pometnju izjavom da je spavala sa 300 muškaraca i žena za godinu dana te je progovorila o okrutnim komentarima koje često dobijala na temu svog intimnog života.

Foto: instagramAninight

Ejmi devojka koja ima buran intimni život

Nakon toga, "Dejli Mejl" je izveštavao kako je njen otac upućen sa ćerkinim sadržajem koji se deli na Internetu, jer je navodno tvrdio da se bavi samo radom na "društvenim mrežama". Ali umesto da se iznervira, Ejmi je imala odgovor u jednoj reči za sve koji je mrze.

Foto: Instagram/Aninight

Devojka koja je spavala sa 300 muškaraca i žena

Na Instagramu je objavila snimak sebe kako se smeši u kameru, a u naslovu je napisala "bez nerviranja" i time poručila da ovo što se dogodilo nju ne ometa. Kako "Miror" prenosi ona svake godine zaradi 1,8 miliona australijskih dolara, što je oko 939.000 funti. Tvrdi da je počela da radi na Onli fans - u  kako bi uštedela novac da kupi kuću.

Foto: instagram/Aninight

Ejmi kritikuju na društvenim mrežama

Ona je postala poznata ranije ove godine kada je u emisiji Kajli i Džeka priznala da je spavala sa 300 muškaraca i žena za godinu dana. Istakla je da se zbog intimnog odnosa "oseća dobro". Dodala je da je nekada imala odnose i sa petoricom na dan, a muškarce je tražila na aplikaciji za sastanke. Ipak, držala se spiska ljudi sa kojima se redovno sastajala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading