MUŠKARCI SE PLAŠE FATALNE MARIJE I DUGO NIJE IMALA DEČKA: Devojka bujnih oblina konačno je našla momka - pogledajte malo bolje u čemu je njena TAJNA (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

01.12.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po jednom se odvojila od drugih devojaka.

MUŠKARCI SE PLAŠE FATALNE MARIJE I DUGO NIJE IMALA DEČKA: Devojka bujnih oblina konačno je našla momka - pogledajte malo bolje u čemu je njena TAJNA (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/marietemara

Američka manekenka i influenserka Marija Temara stekla je značajnu popularnost na društvenim mrežama. Sigurno se pitate po čemu je tako posebna, ali zapravo ona je postala pravi hit na mrežama kada je pokazala svoju porodicu. Svi su neverovatno visoki, isto kao i ona. 

Ova zgodna brineta visoka je čak 216 centimenatra i ima 27 godina. Upravo zbog visine, okruženje je maltretiralo njenu braću i sestre, kao i nju. Tvrdi da ih svi odmah primete, a ona je čak i niska u odnosu na ostale članove porodice. Najmlađi brat je najviši u porodici.

Zbog visine dobili su naziv "divovi" jer teško sede u automobilu. Marija tvrdi da im treba više automobila da bi svi seli. Osim prevoznog sredstva, pravi izazov je i odeća.

- Pantalone nikad nisu dovoljno duge. Muku mučim sa ženskim cipelama, a i moja mama. Obe imamo ogromna stopala pa je jako teško pronaći ženske cipele - nastavila je.

Foto: Instagram/marietemara

Marija Temara ima novog dečka

Tada, ona je tvrdila da je mnogo teško pronaći nekoga sa kime bi izlazila, ali izgleda da joj se želja ostvarila. Ako je suditi prema društvenim mrežama, onda je Marija našla dečka. Njihovi video snimci postali su viralni, a dečko je očigledno prihvatio njenu visinu i šale se na njen račun. Naime, on ima 65 kilograma, a ona 95, i to ih ne sprečava da budu srećni takvi kakvi su.

Umesto da on nosi nju, to radi ona.

Video gde ga nosi kao bebu prikupio je čak 30 miliona pregleda. Ipak, mnogi tvrde da je ovo "jadan potez" i da on "ne izgleda srećno".

- Pogledajte sve te jadne muškarce koji ovo komentarišu - tvrde.

- Kako ne možeš da podigneš ženu od 95 kilograma - pitali su.

- Šta je to sa muškarcima koji se uvek žale na standarde žena kada je u pitanju visina/težina, ali kad se dečko nađe sa devojkom kojoj to ne smeta, stidimo ga se zbog toga? Prestanite da pojačavate glupe rodne uloge i očekivanja koja vas čine jadnima - glasi jedan od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie Temara (@marietemara)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading