NEOČEKIVANO! Žena dovela tek rođenu bebu kući, nećete verovati šta je uradio PAS! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

22.11.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piči je, kako je Tess objasnila u videu koji je nedavno objavljen, od prvog dana trudnoće bila veoma zaštitnički nastrojena prema njoj i bebi.

NEOČEKIVANO! Žena dovela tek rođenu bebu kući, nećete verovati šta je uradio PAS! (VIDEO)

Foto: Tiktok/tesscrosley

Korisnica TikToka Tes Kroslej nedavno je postala majka svog prvog sina Beaua, a na svom popularnom profilu na ovoj društvenoj mreži otkrila je da joj je najveća podrška tokom trudnoće bila njena jazavčarka Piči.
 

 

Piči je, kako je Tes objasnila u videu koji je nedavno objavljen, od prvog dana trudnoće bila veoma zaštitnički nastrojena prema njoj i bebi. Kada je Beau napokon stigao na svet, Piči je odmah prihvatila novog člana porodici i postala mu najveća podrška i zaštitnik.


U videu koji je pregledalo više od 700 hiljada ljudi, Tes je otkrila da je Piči sada potpuno posvećena svom "mezimčetu", pa čak i ne želi da ga napusti ni kada je vreme za dnevnu šetnju.
Republika

Foto: Tiktok/tesscrosley

Pas Piči

 

- Ona je tako srećna što ima svog novog prijatelja i čini mi se da je ne bih mogla više voleti - rekla je Tes u videu.


Ovaj preslatki video je privukao pažnju mnogih pratilaca na TikToku, koji su ostavili brojne komentare ispod objave. "Želim zatrudniti samo da vidim kako bi moj pas reagovao", "Trebate svi zajedno ići u šetnju", "Ovo je sve", "Ona zna gde treba biti", "Ovo je najslađi video ikada", "Preslatko", samo su neki od komentara koji su oduševljeni odnosom između Piči i Beaua.

Tes je takođe podelila i bonus video u kojem se vidi kako Piči čuva malenog Beaua dok on spava, što je još jedan dokaz koliko je ova jazavčarka posvećena svom novom prijatelju.
 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading