MEŠTANI VAN SEBE U STRAHU OD VANZEMALJACA: Od svetlosti ništa nismo mogli da vidimo

Autor:

Razonoda

08.11.2023

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bljeskovi svetlosti koji su viđeni u ponedeljak uveče u Severnom Velsu izazvali su paniku među stanovnicima tog područja.

MEŠTANI VAN SEBE U STRAHU OD VANZEMALJACA: Od svetlosti ništa nismo mogli da vidimo

Foto: pixabay.com

 Kako prenose lokalni mediji, nekoliko očevidaca je opisalo ove bljeskove kao prilično jezive, a jedna gospođa je čak izjavila da je malo falilo da ispljunula čaj od šoka.

Jedan od svedoka ovog neobičnog fenomena je Mišel Koje koja je za Skaj njuz rekla da je sedela i gledala televiziju kada su tri sjajan bljesak osvetlio celu sobu.

"Bilo je prilično jezivo kada smo se osvrnuli i shvatili koliko daleko je ova svetlost doprla do ljudi. Jedna osoba je čak sugerisala da su vanzemaljci sleteli", izjavila je gospođa Koje.


Meštani obližnjeg sela takođe su primetili ove bljeskove i odmah su pomislili da su u pitanju vanzemaljci. Jedan od njih je za Skaj njuz izjavio da je u početku pomislio da je u pitanju udar groma, ali da je nakon toga video još dva veoma svetla bljeska koja su ga učinila slepim na nekoliko sekundi.

Mnogi stanovnici Severnog Velsa su bili uvereni da je ovaj neobičan fenomen izazvan vatrometom, ali su se nakon toga pojavila i druga tumačenja. Jedan čovek je rekao da su se alarmi na automobilima uključili, dok je drugi izjavio da je pomislio da je u pitanju predvečerje Noći veštica.

Ovo nije prvi put da se u Severnom Velsu događaju neobični fenomeni, ali ovaj put su bljeskovi svetlosti izazvali posebnu pažnju medija i stanovnika. Da li je zaista reč o vanzemaljcima ili je u pitanju nešto drugo, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading