SENZACIONALNA PRIČA: Karić živi u BRAKU SA DVE ŽENE, zajedno dele krevet, on tvrdi da je ISPUNIO SVOJ SAN

Autor:

Razonoda

28.10.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elmedin Karić iz Busovače (32) šokirao je svoju zajednicu kada je javno priznao da živi u braku sa dve žene.

SENZACIONALNA PRIČA: Karić živi u BRAKU SA DVE ŽENE, zajedno dele krevet, on tvrdi da je ISPUNIO SVOJ SAN

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@SreckoStipovic

 Ova neobična ljubavna priča izaziva različite reakcije, ali Elmedin tvrdi da je ovo ostvarenje sna koje je oduvek sanjao.

Prva supruga, Fatima (28), majka je trojice njihovih sinova i zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove tokom 10 godina braka. Međutim, pre dve godine, Elmedin je doveo drugu ženu u svoj dom. Upoznao je Janu (44) iz Ukrajine dok je boravio na privremenom radu u Minhenu. Između njih se rodila ne samo ljubav, već i želja da žive zajedno.

Elmedin tvrdi da je oduvek maštao da ima dve žene u isto vreme, a kada je upoznao Janu, odmah joj je otkrio svoju situaciju. Jana je izjavila da ga voli i da nema ništa protiv da se uda pod tim uslovima. Fatima je na početku bila potresena ovom idejom, ali se vremenom navikla i prihvatila Janu.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@SreckoStipovic

 

 


Ovaj nekonvencionalni brak privukao je veliku pažnju javnosti, a Elmedin ističe da je prvi u svom kraju koji zvanično ima dve žene. Nažalost, Elmedinov otac nije podržao ovu odluku i izbacio ga je iz kuće izražavajući svoje neslaganje sa načinom života koji je odabrao.

Ipak, Elmedin je rešio da svojoj porodici obezbedi sopstveni dom. Kupio je kuću na otplatu i sada živi sa svoje dve supruge i troje dece. Više ne želi da ide na rad u inostranstvo, već planira da se bavi poljoprivredom i nabavi traktor.

Iako su se suočili sa izazovima i preprekama, Jana i Fatima sada dobro sarađuju. Pomažu jedna drugoj, dele krevet i čak su postale bliske kao prave sestre. Elmedin je otkrio i raspored spavanja - jednu noć provodi sa jednom ženom, dok druga spava sa decom, a sledeće noći se menja.

Deca su prihvatila ovu neobičnu situaciju i vole i poštuju Janu kao da im je mati.

Ovaj hrabar potez Elmedina Karića izazvao je podeljene reakcije u zajednici, ali on tvrdi da je srećan i da je ostvario svoje snove. Da li je ovo samo početak nečeg novog i drugačijeg u zajednici, ili će se ova neobična priča završiti na ovome, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Zenske jeftine bagre

28.10.2023 11:08

Ukrajinke i Poljakinje zene dno dna