JEZIVI KLOVN IZ ŠKOTSKOG SELA PONOVO UZDRMAO JAVNOST: Organizuje igru za celu naciju!

Autor:

Razonoda

26.10.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno smo izveštavali o jezivom klovnu koji je uneo nemir među žitelje uspavanog sela Skelmorli u Škotskoj.

JEZIVI KLOVN IZ ŠKOTSKOG SELA PONOVO UZDRMAO JAVNOST: Organizuje igru za celu naciju!

Foto: twitter

Identitet ove misteriozne osobe i dalje ostaje nepoznat, a maskirana je u klovna iz horor klasika Stivena Kinga, "To". Policija je bila na nogama, pokušavajući da otkrije ko se krije iza ovog zastrašujućeg kostima.

Međutim, klovn nije odustao od svojih jezivih aktivnosti. Ponovo se oglasio, ali ovog puta sa namerom da organizuje "igru za celu naciju", prenosi Daily Star.

Na društvenim mrežama je objavio uputstva, zagonetke i tragove za zainteresovane širom Škotske. Iako cilj igre nije sasvim jasan, učesnici bi trebalo da obiđu najpoznatije znamenitosti ove zemlje, poput biste vojvode od Velingtona u Glazgovu, zamka u Edinburgu ili čuvenog Loh Nes jezera.


Ali, igra ima svoj jezivi začin. Na tim lokacijama, učesnici moraju da snime svoja "najstrašnija lica". Dok se neki raduju ovom izazovu, drugi se pitaju šta je pravi motiv ovog misterioznog klovna. Da li je u pitanju samo nevina zabava ili nešto mnogo mračnije?

Klovn je takođe iskoristio priliku da prokomentariše pokušaje ljudi da otkriju njegov identitet. "Mnogi su pokušali i svi su propali. Klovn iz Skelmorlija nikada neće biti otkriven", poručio je sa misterioznim osmehom.

Dok se cela Škotska pita šta se to dešava i ko stoji iza ovog jezivog klovna, jedno je sigurno - ova igra će zauvek ostati urezana u sećanje žitelja Skelmorlija i šire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading