IMALA SAM OSEĆAJ DA MORAM DA BUDEM TAMO: Otišla na sahranu NEPOZNATE OSOBE i tamo doživela ŠOK ŽIVOTA! Sve joj se promenilo

Autor:

Razonoda

25.10.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Otišla je na lice mesta reda radi, pitajući se usput šta joj je sve ovo trebalo

IMALA SAM OSEĆAJ DA MORAM DA BUDEM TAMO: Otišla na sahranu NEPOZNATE OSOBE i tamo doživela ŠOK ŽIVOTA! Sve joj se promenilo

Foto: youtube.com/kfor oklahoma

Kada je u lokalnim novinama videla jednu bizarnu pozivnicu, šesnaestogodišnja Gabrijela Bonam iz Oklahome nije ni mogla da pretpostavi da će joj to promeniti život.

U listu je stajala neobična ponuda – svako ko ode na sahranu izvesne Dajen Svini imaće priliku da u izvlačenju (!) listića osvoji njen automobil.

Gabrijela je pričala sa drugaricom o tome. Prvo su se smejale, onda su ćutke posmatrale odnos, a tada je devojka rešila da oda poslednju počast ženi koju nije ni poznavala i ko zna...možda dobije njen automobil.

I to se i dogodilo!

Svini je preminula 7. jula, ali nekoliko nedelja ranije (bila je već bolesna) razgovarala je sa članovima porodice o svojoj želji za vreme svoje sahrane neko preuzme njena kola.

Svini nije bila udata i nije imala dece.

- Njena želja bila je da svako ko dođe na sahranu - i nije je zanimalo da li je poznavala te ljude, ima šansu da osvoji njen automobil - rekao je Dajenin rođak za Kanal 4 koji je takođe preneo želju preminule.

Gabrijela je u intervjuu posle sahrane Svinijeve rekla da je otišla na sprovod više da bi videla da li je zaista istina to što piše u oglasu ili se radi o neslanoj šali.

- Pitala sam se nekoliko puta da li sam normalna što ovo radim - rekla je devojka.

Dok je stajala na sahrani, Gabrijela je saznala da je Dajen Svini bila dobra i velikodušna osoba te da je obožavala svoj automobil. Samim tim, smatrala je da treba da ga ima neko ko voli da vozi.

- Postojala je neka vrsta tombole posle sahrane. Vrlo bizarno. Popunila sam listić svojim podacima. Izvlačenje je bilo nekoliko nedelja kasnije, da bi se u međuvremenu odvijala imovinska rasprava. Bila sam na putu s porodicom kad mi je telefon zazvonio. Nisam verovala da sam izvučena. Veoma sam zahvalna na nagradi i iskreno, jako mi je krivo što Dajen Svini nisam poznavala - rekla je srećna dobitnica na sahrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading