RADNIK MRTVAČNICE UKRAO OD POKOJNIKA LUTKU ZA SEKS! Kada je uhvaćen, otkrivena je JOŠ BOLESNIJA ISTINA

Autor:

Razonoda

18.10.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očito se čoveku veoma dopalo šta je preminuli imao u stanu, čim je zbog toga bio spreman da rizikuje i poziciju na poslu

RADNIK MRTVAČNICE UKRAO OD POKOJNIKA LUTKU ZA SEKS! Kada je uhvaćen, otkrivena je JOŠ BOLESNIJA ISTINA

Foto: Sarpy County Sheriff's Office

Četrdesetjednogodišnji radnik mrtvačnice Rajan Smit iz Omahe uhapšen je prošle nedelje zbog krađe lutke za seks od jednog pokojnika.

Smit ne samo što je ukrao lutku već je s njom isto veče kada je pokojnika odneo u mrtvačnicu s njegovom “miljenicom” imao intiman odnos.

Smita je grobarskoj službi prijavio prvi komšija pokojnika kada je video da iz njegovog apartmana posle tela iznosi i lutku.

Radnici pogrebne službe prijavili su Smita policiji. Policajci su posumnjali da je osim lutke radnik mrtvačnice ukrao i neke dragocenosti od pokojnika, pa je naređeno da se prati njegov DNK svuda po stanu prilikom istrage smrti čoveka.

Ispostavilo se da je ukrao i nešto novca.

Kada su policajci došli pred stan Rajana Smita, bilo je upaljeno samo jedno svetlo. Brzom akcijom policije Smit je priveden i tom prilikom zaključeno je da je nekoliko trenutaka pre imao intiman odnos s lutkom.

Rajan Smit otpušten je s posla, a njegov šef poručio je da bi otkaz dobio i da nije uzeo nešto novca od pokojnika, pošto je za njega i krađa lutke za seks bila dovoljan motiv da mu se zahvali na dosadašnjem radu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading