HAMASOVAC SNIMIO SOPSTVENU SMRT: Teroristički napad na izraelsko naselje zabeležio na kameri, pucali su u sve što se mrda! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

16.10.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelska vojska (IDF) objavila je još jedan snimak invazije džihadista Hamasa u jednom od izraelskih kibuca u blizini ograde sa pojasom Gaze.

HAMASOVAC SNIMIO SOPSTVENU SMRT: Teroristički napad na izraelsko naselje zabeležio na kameri, pucali su u sve što se mrda! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen X/ISRAEL DEFENSE FORCES

Na snimku objavljenom na platformi Ks, nekadašnjoj Tviter, u ponedeljak, teroristi Hamasa mogu se videti kako istovaraju pune magacine za automatsko oružje, pucaju na sve što se kreće i idu od kuće do kuće.

Hamasovac je snimao kako na motoru upada u izraelsko naselje i pritom nosi prenosni raketni bacač.

Na snimku se vidi kako pripadnici Hamasa pucaju na civile, uključujući Izraelca koji se nalazio u kući, a nije jasno da li je on preživeo napad.

Nakon napada na tu kuću, hamasovac ispaljuje metke u točkove vozila Hitne pomoći koje je bilo parkirano ispred.

Prilikom napada na drugu kuću, on seče mrežu protiv komaraca pre nego što uđe. Hamasovci su potom pretražili tu kuću, ali deluje da nisu uspeli nikog da pronađu.

Na kraju snimka osoba koja nosi kameru je pogođena i pada, a IDF je u postu naveo da je "odred Hamasovih džihadista upao i redom ubijao", kao i da su "teroristu neutralisale izraelske bezbednosne snage".

Slike su snimljene njegovom telesnom kamerom. Palestinski mediji povezani sa Hamasom izvestili su u ponedeljak rano ujutru da je nedelja uveče bila „najnasilnija noć“ IDF napada u Pojasu Gaze od početka rata.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading